Professzionalitás a tervezéstől a kivitelezésen át, egészen az utánkövetésig.Legyen szó weboldalról, integrált kampányról, mobilalkalmazásról, és minden újdonságról, amiről már hallottál, de még sehol nem láttál.

Fejlesztés

Magasan képzett, az online technológiákban naprakész fejlesztő csapatunk előállít mindent, ami a usert a képernyő elé szögezi. Mi tudjuk, mitől lesz látványos egy weboldal vagy portál, hatékony a promóciós microsite, addiktív egy mobilapp. Webes alkalmazásainkhoz élenjáró technológiákat, webes szabványoknak megfelelő, keresőoptimalizálást támogató megoldásokat használunk: PHP, Java, Flash, HTML5. És persze azt is tudjuk, milyen technológiát kell előkapnunk, amikor a monitor mellett szem előtt kell tartanunk többek között a határidőt, valamint a költséghatékonyságot.

Stratégia

A jó stratégia több mint fél siker. Ha a stratégia mellémegy, nem érdemes tovább dolgozni. Márpedig mi nem akarunk feleslegesen dolgozni, ahogy megbízóink pénzét sem szeretjük eltapsolni. Ezért ügyfeleinkkel közösen, csak átgondolt, minden részletre kiterjedő stratégiai tervezés után határozzuk meg a kampánycélokat, majd választjuk ki az eszközöket, az adott kihívásra szabott egyedi megoldásokat. Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan átfogó stratégiai tervezésen alapuló kampányokat bonyolítsunk le, mellyel a leginkább költséghatékonyan érhetik el a márka célcsoportját.

Tervezés

Ha nem tudod pontosan, mi az, amire a márkádnak szüksége van a folyton változó piaci viszonyok között, közösen kitaláljuk. Ha pedig már körvonalazódott a fejedben, akkor magas színvonalon megvalósítjuk. Legyen szó akár arculatról, webdesignról, bannerről vagy más display hirdetésről és bármilyen egyedi online megjelenésről, tervező grafikusaink életre keltik, amit megálmodtál. De nem ragozzuk tovább: kattints a munkáinkra és győződj meg róla a saját szemeddel!