Pálóczy Györgyi PR manager

Statisztika

808
Kutyasétáltatás alkalom
223
Futás kilométer
801
Meeting alkalom
1.799
Kávé csésze
747
Film film
4.359
Listaírás lista

Munka

Mint account executive, kapocs vagyok a megbízók és a cég között. A legfontosabb feladatom, hogy megkönnyítsem a folyamatokat. Az ügyfelek részéről a kommunikációt, a kollégák részéről pedig az információk és alapanyagok begyűjtését, illetve a feladatok rendszerezését. Fontos része a munkámnak az elkészült anyagok ellenőrzése és az esetleges problémák, vészhelyzetek kezelése.

A lehető legkülönbözőbb ügyfelekkel és helyzetekkel találkozom, ennek köszönhetően a munkám sohasem unalmas! Imádok ötletelni és igyekszem kihozni mindenből a legjobbat (szituációkból és emberekből egyaránt).

A munkaköröm számomra sok stresszel jár, mert nehéz mások munkájára hagyatkoznom, ezáltal kiadni a kezemből az irányítást.
Szeretem, ha tudok segíteni fontos és sürgős feladatok elkészülésében, váratlan helyzetek megoldásában. Szerencsére, mint a legtöbb cégnél, ebből nálunk is bőven akad! :)
Kimondottan fontosnak tartom a fejlődést, a nyitottságot, a logikus gondolkodást és a rugalmasságot!

Hobbi

Imádom a kutyákat! Elsősorban persze a sajátomat, Somát, az erdélyi kopót! Sok időt fordítottam a fizikai- és szellemi fejlődésére mielõtt nyugdíjba ment. Ennek köszönhetően, fantasztikus pályafutása során Hungaria Champion címet és munkavizsgát szerzett, amire külön büszke vagyok. Jelenleg már csak élvezzük az életet (hosszú séták, vitorlázás, fürdés és sok-sok játék).

Az utazás, a tánc, a jó ételek és italok, illetve a filmek/sorozatok, amik miatt imádom az életet! Nagyon szeretek nevetni, annak ellenére, hogy sajnos egyáltalán nem tudok viccet mesélni...

Egyik nagy szerelmem a repülés!!

Nagyon szeretek lovagolni, kedvelem a téli sportokat és a strandröplabdát! Szigorúan nézőként, de lelkesen követem a triált, a snookert, a bikarodeót, a biatlont és a szinkronugrást. Odáig vagyok a favágó versenyekért és a Highland games-ért, bármennyire fura is! :)

Heimberger Zsolt

managing director

Szabó Áron

head of development

Baranyai István

head of design

Györkös Dóra

account director

Varga Katalin

head of social media

Ács Mihály

copywriter

Pásti Linda

designer

Török Dorka

account manager

Tóth Richárd

designer

Balogh Anna

junior account manager

Böheim Gábor

senior account manager

Somogyi Mária

account manager

Hudák Virág

junior account manager

Mészáros András

developer